Risgrøt med fiken
Høst + grøt = Innekos! Hva passer vel bedre en kald høstdag enn å nyte en skål med lun risgrøt, toppet med fersk fiken, blåbær og søt lønnesirup?
![Risgrøt med fiken](/oppskrifter/risgrot-med-fiken/_/image/c28af97a-868f-4caf-8c54-478703ecc99b:fa002c9c418a2707a65cfc9e789adca4391fdd67/block-160-90/Risgr%C3%B8t%20med%20fiken.jpg?quality=80)
Porsjoner: 1
Ingredienser
- 1 pk (350 g) Fjordland Risgrøt
- 1 dl blåbær
- 2 fiken
- 2 ss lønnesirup
Fremgangsmåte:
- Varm opp grøten etter anvisning på pakken. Ha i en skål.
- Dryss over blåbær, legg på fiken delt i båter og til slutt lønnesirup.
Tips: Bruk gjerne flere typer høstbær som for eksempel sukrede tyttebær, multer eller bjørnebær.