Risgrøtdessert med sukrede bær
Nå sommerstid bugner det av friske bær. Så benytt sjansen og lag en perfekt sommerdessert med kald risgrøt, toppet med sukrede bringebær og rips.
![Risgrøtdessert](/oppskrifter/risgrotdessert/_/image/2b04f936-b4c3-423e-9cda-cbbb5f304c39:94a75e01a5f94eb06b0ed53af242da2d76fc7934/block-160-90/Risgr%C3%B8tdessert.jpg?quality=80)
Porsjoner: 2
Ingredienser
- 1 pk (350 g) Fjordland Risgrøt
- 1 dl friske bringebær
- 1 dl friske rips
- 1 ss sukker
- 1 ss presset lime
- Litt revet limeskall
- Eventuelt KOS Jordbærsaus
Fremgangsmåte:
- Fordel kald risgrøt på to skåler.
- Bland sammen bær, sukker og lime. Ha over grøten og server straks. Server gjerne også med litt jordbærsaus.
Tips: Ønsker du en søtere grøt, rør inn litt melis eller annen søtning etter ønske.