KOS Riskrem med appelsinsalat

Lyst på en rask og nydelig dessert? Høres det kanskje ikke godt ut med KOS Riskrem og en frisk appelsinsalat?

KOS Riskrem med appelsinsalat

Porsjoner: 4-5

Ingredienser
  • 1 pk KOS Riskrem 675 gram
  • 4 appelsiner
  • 3 ss lønnesirup, evt. honning
  • 50 g valnøtter, grovhakket
  • Revet skall fra 1 appelsin
  • Frisk mynte (evt. sitronmelisse) til pynt
Fremgangsmåte:
  1. Kutt av endene på appelsinene og skjær av skallet slik at alt det hvite er borte. Skjær ut fileter mellom de hvite stripene som markerer en appelsinbåt.
  2. Bland appelsin med lønnesirup, valnøtter og appelsinskall.
  3. Fordel KOS Riskrem i porsjonsskåler og legg over appelsinsalat. Pynt gjerne med litt frisk mynte. Nyt en frisk, KOSelig dessertstund!

Produkt brukt i oppskriften: