KOS Riskrem med bakt rabarbra

Lyst på en rask og nydelig dessert? Høres det kanskje ikke godt ut med KOS Riskrem og en frisk appelsinsalat?

Riskrem med bakt rabarbra

Porsjoner: 4-5

Ingredienser
  • 1 pk KOS Riskrem 675 gram
  • Kos Jordbærsaus
  • 600-750 g rabarbra (150 g per porsjon)
Fremgangsmåte:
  1. Vask og rens rabarbrastilkene, og skjær dem i ca. 10 cm lange biter.
  2. Legg bitene i en ildfast form, og hell over en pakke KOS Jordbærsaus.
  3. Dekk over med aluminiumsfolie, og bak i ovnen i 200 grader i ca. 30 minutter, eller til stilkene er passe møre.
  4. Serveres lune på serveringsfat eller i porsjonsbeger sammen med riskremen. En liten kjeks smaker også godt til – KOSen er servert!

Tips!  Du kan erstatte rabarbraen med epler i skiver som bakes i ovnen på samme måte.

I stedenfor jordbærsaus kan du bruke 1,5 dl sukker og 1 dl ferdig utblandet husholdningssaft (til 500 gram rabarbra).

Produkter brukt i oppskriften: