KOS Riskrem med bakt rabarbra
Lyst på en rask og nydelig dessert? Høres det kanskje ikke godt ut med KOS Riskrem og en frisk appelsinsalat?

Porsjoner: 4-5
Ingredienser
- 1 pk KOS Riskrem 675 gram
- Kos Jordbærsaus
- 600-750 g rabarbra (150 g per porsjon)
Fremgangsmåte:
- Vask og rens rabarbrastilkene, og skjær dem i ca. 10 cm lange biter.
- Legg bitene i en ildfast form, og hell over en pakke KOS Jordbærsaus.
- Dekk over med aluminiumsfolie, og bak i ovnen i 200 grader i ca. 30 minutter, eller til stilkene er passe møre.
- Serveres lune på serveringsfat eller i porsjonsbeger sammen med riskremen. En liten kjeks smaker også godt til – KOSen er servert!
Tips! Du kan erstatte rabarbraen med epler i skiver som bakes i ovnen på samme måte.
I stedenfor jordbærsaus kan du bruke 1,5 dl sukker og 1 dl ferdig utblandet husholdningssaft (til 500 gram rabarbra).