KOS Riskrem med molter
Slik får du en spennende vri på riskremen.
![Riskrem med molter](/oppskrifter/riskrem-med-molter/_/image/5fd2d747-8e64-447f-bd64-434c6fb9dd55:b4af5b6192e2cb77edd8d39fc70dfafe730438bf/block-160-90/Riskrem%20med%20molter.jpg?quality=80)
Porsjoner: 4-5
Ingredienser
- 1 pk KOS Riskrem 675 gram
- 250 gram multer (frosne eller ferske)
- 2 ss sukker
- Eventuelt pepperkaker eller kjeks som topping
Fremgangsmåte:
- Bland frosne eller ferske bær med sukker i en bolle. La det stå i romtemperatur, rør av og til inntil sukkeret er smeltet.
- Fordel KOS Riskrem i porsjonsskåler, ha multeblandingen over og topp gjerne med litt knuste kjeks eller pepperkaker. Pyntes med sitronmelisse og serveres straks.