MENY

Riskrem med bakt rabarbra

Gjør riskremen spennende og mer eksotisk. Prøv med bakt rabarbra eller epleskiver.


Beregn ca. 150 g rabarbra pr. porsjon. Vask og rens rabarbrastilkene, og skjær dem i ca. 10 cm lange biter.

Legg bitene i en ildfast form, og hell over en pakke KOS Jordbærsaus. Som alternativ til jordbærsausen, kan du tilsette 1,5 dl sukker og 1 dl ferdig utblandet husholdningssaft (til 500 gram rabarbra).

Dekk over med aluminiumsfolie, og bak i ovnen i 200 grader i ca. 30 minutter, eller til stilkene er passe møre. Serveres lune på serveringsfat eller i porsjonsbeger sammen med riskremen. En liten kjeks smaker også godt til –  KOSen er servert!

Tips!   Du kan erstatte rabarbraen med epler i skiver, bakes i ovnen på samme måte.

Til denne retten kan du bruke