Rømmegrøt og røkelaks med stuede poteter

Rømmegrøt og røkelaks med stuede poteter

Porsjoner: 4 porsjoner

Ingredienser
  • 2 pk Fjordland Rømmegrøt 350 g (700 gram totalt)
  • 400 g poteter
  • 1 bunt gressløk
  • 1 stk rødløk
  • Rucculasalat
  • 3 ss Hvit eddik
  • Salt
  • Pepper
Fremgangsmåte:
  1. Kutt potetene i terninger, kok dem i 5 minutter og hell av vannet.
  2. Tilsett rømmegrøt til potetene er dekket.
  3. Smak til med salt og pepper og finhakket gressløk. Kok opp.
  4. Skjær rødløk i skiver og kok opp i egen gryte med litt salt, eddik og sukker. Sil av.
  5. Kjøl ned og legg opp pent på tallerken med skiver av røkelaks, rømmestuede poteter og rucculasalat.

Produkt brukt i oppskriften: