Rømmegrøt og reinsdyr

Rømmegrøt og reinsdyr

Porsjoner: 4 porsjoner

Ingredienser
  • 1 pk Fjordland Rømmegrøt 350 g
  • 500 g reinsdyrfilet
  • 200 g aromasopp
  • 1 stk rødløk
  • 1 neve timian
  • 1 boks rødvinssaus
  • Tyttebærsyltetøy
  • Tyttebær
Fremgangsmåte:
  1. Stek reinsdyrfileten i panne med en klatt smør - ca. 3 min. på sterk varme.
  2. Kutt løk og sopp, stek det sammen og ha til slutt en neve timian over.
  3. Varm opp en boks rødvinssaus.
  4. Pisk rømmegrøten luftig, varm opp og rør inn to spiseskjeer tyttebærsyltetøy.
  5. Skjær reinsdyrfileten opp i fingertykke skiver.
  6. Legg pent opp på tallerken og pynt med hele tyttebær.

Produkt brukt i oppskriften: