MENY

Våren er her!

Og det er absolutt en god nok grunn til å feire med en skål deilig Fjordland Rømmegrøt.


Rømmegrøt er noe mange forbinder med sol og sommer. Men det er ingen grunn til å utsette gleden til varmen har satt seg i solveggen. Serverer du rømmegrøten rykende varm, vil den både gi deg varme og minne om varmere tider.

Tradisjonen med rømmegrøt som sommerlig festmat går mange generasjoner tilbake. Og selv om man tradisjonelt sett har servert rømmegrøt til selskap og fest, finnes det ingen lov mot å unne seg en skål til hverdags, nå som den deilige, fløtemyke grøten både er lett tilgjengelig og enkel å tilberede. Fjordland Rømmegrøt kommer i pakker på 350 og 800 gram, og passer perfekt både til par og familier. Vi tør også påstå at den passer like godt vår som sommer, og kanskje minst like godt til hverdag som til fest. For med litt smør, kanel, sukker og et stort glass rød saft, kan vi nesten garantere at du sitter igjen med en følelse av fest og sommer uansett. Og hvem vil vel ikke drømme om det?

Til denne retten kan du bruke