Vintergrøt med appelsin, pistasj og sjokolade

I denne varianten blir grøten nesten som en dessert å regne. Her får du biter av mørk sjokolade kombinert med saften av modne appelsiner og biter av salt pistasj. En herlig sammensetning for søte munner.

Vintergrøt med appelsin, pistasj og sjokolade

Porsjoner: 1

Ingredienser
  • Fjordland grøt av valgfri type
  • En appelsin
  • En håndfull pistasjnøtter
  • Litt mørk sjokolade
Fremgangsmåte:
  1. Skrell og skjær appelsin i biter.
  2. Hakk opp pistasjnøtter og mørk sjokolade.
  3. Varm grøten etter anvisning på pakken eller la den være kald.
  4. Server grøten med tilbehøret og kos deg.

På vinteren får appelsinen sin oppblomstring som en populær frukt her til lands og ikke helt uten grunn. Den er full av viktige C-vitaminer* og gir næring gjennom hele den kalde og solfattige norske vinteren.

http://www.matvaretabellen.no