
Chilimac med kjøttdeig og makaroni
Vekt: 330
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Åpne plastfolien delvis. Sett retten i mikrobølgeovnen i ca. 3 min. (800 W). Dra av folien. Rør i retten og kos deg.
Hell retten over i en kjele. Varm forsiktig opp under omrøring.
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Kilde til protein
Dette produktet er en naturlig proteinkilde.
Ingredienser
35 % hakket tomat* (tomat, tomatjuice), 20 % makaroni (durumhvete, vann, egg), 8 % norsk kjøttdeig (grovkvernet storfekjøtt 18 % fett), 7 % grillet paprika*, 7 % ost, 6 % mais*, 6 % kidneybønner*, løk*, rapsolje, 2 % tomatpuré*, modifisert maisstivelse, aroma, hvitløk*, sukker, chili*, salt, bestrålt krydder. *Totalt 62 % grønnsaker.
Energi | 583 kJ (140 kcal) |
Fett | 6,5 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 2,2 g |
Karbohydrat | 13,5 g |
— hvorav sukkerarter | 4,3 g |
Kostfiber | 1,1 g |
Protein | 6,2 g |
Salt | 0,77 g |
Oppbevaring
Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken taper seg noe.