
Laks og pasta i frisk urtesaus
Vekt: 350 g
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Åpne plastfolien delvis. Sett retten i mikrobølgeovnen i ca. 3 min. (800 W). Dra av folien. Rør i retten og kos deg.
Hell retten over i en kjele. Varm forsiktig opp under omrøring.
Fisk og sjømat fra Norge
Vi benytter alltid norsk fiskeråvare i våre produkter.
Kilde til protein
Dette produktet er en naturlig proteinkilde.
Rik på Omega-3
Dette produktet er naturlig rikt på omega-3.
Ingredienser
34 % pasta (durumhvete, egg), 16 % norsk laks, helmelk, fløte, vann, gulrot*, 4 % crème fraîche, erter*, purreløk*, ost, aroma, modifisert maisstivelse, salt, gelatin fra storfe, sitronjuicekonsentrat, bestrålt krydder, basilikum. * Totalt 13 % grønnsaker.
Energi | 665 kJ (159 kcal) |
Fett | 8,6 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 4,3 g |
Flerumettede Fettsyrer | 0,8 g |
Karbohydrat | 12,7 g |
— hvorav sukkerarter | 2,2 g |
Kostfiber | 0,8 g |
Protein | 7,1 g |
Salt | 0,63 g |
Oppbevaring
Kjølevare: lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi nå med best før. Det betyr at produktene trygt kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken vil tape seg.