Laks og pasta i frisk urtesaus

Laks og pasta i urtesaus er en herlig og smaksrik rett med laks og pastasløyfer i en frisk saus med crème fraîche, urter og grønnsaker.En velsmakende liten rett du kan kose deg med til middag, lunsj eller kvelds. Retten blir varmebehandlet for å forlenge holdbarheten og bevare den gode smaken og næringsstoffene. Laks og Pasta i kremet urtesaus er rik på omega-3.

Vekt: 350 g

Allergener i dette produktet

Gluten
Egg
Fisk
Melk

Tilberedning

Fisk og sjømat fra Norge

Fisk og sjømat fra Norge

Vi benytter alltid norsk fiskeråvare i våre produkter.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Rik på Omega-3

Rik på Omega-3

Dette produktet er naturlig rikt på omega-3.

Ingredienser

34 % pasta (durumhvete, egg), 16 % norsk laks, helmelk, fløte, vann, gulrot*, 4 % crème fraîche, erter*, purreløk*, ost, aroma, modifisert maisstivelse, salt, gelatin fra storfe, sitronjuicekonsentrat, bestrålt krydder, basilikum. * Totalt 13 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare: lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi nå med best før. Det betyr at produktene trygt kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken vil tape seg.