
Pasta med kjøttsaus med tomat, løk og urter
Vekt: 350 g
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Åpne plastfolien delvis. Sett retten i mikrobølgeovnen i ca. 3 min. (800 W). Dra av folien. Rør i retten og kos deg.
Hell retten over i en kjele. Varm forsiktig opp under omrøring.
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Kilde til protein
Dette produktet er en naturlig proteinkilde.
Ingredienser
31 % hakkede tomater* (tomat, tomatjuice), 30 % pasta (durumhvete, vann, egg), 10 % norsk kjøttdeig (grovkvernet storfekjøtt 18 % fett, rapsolje), gulrot*, 4 % løk*, persillerot*, paprika*, fløtepulver, tomatpuré*, modifisert maisstivelse, aroma, olivenolje, salt, hvitløk*, sukker, chili*, bestrålt krydder (bl.a. oregano). * Totalt 51 % grønnsaker.
Energi | 542 kJ (129 kcal) |
Fett | 5,1 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 1,9 g |
Karbohydrat | 15,2 g |
— hvorav sukkerarter | 4,0 g |
Kostfiber | 0,7 g |
Protein | 5,4 g |
Salt | 0,66 g |
Oppbevaring
Kjølevare: lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi nå med best før. Det betyr at produktene trygt kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken vil tape seg.