
Pasta med ost-og skinkesaus
Vekt: 350
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Åpne plastfolien delvis. Sett retten i mikrobølgeovnen i ca. 3 min. (800 W). Dra av folien. Rør i retten og kos deg
Hell retten over i en kjele. Varm forsiktig opp under omrøring.
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Kilde til protein
Dette produktet er en naturlig proteinkilde.
Ingredienser
34 % pasta (durumhvete, egg), fløte, vann, helmelk, 12 % norsk skinke (84 % renskåret svinekjøtt av skinke, sukker, stabilisator (difosfater, trifosfater), antioksidant (natriumerytorbat)), 8 % ost, modifisert maisstivelse, gelatin fra storfe, aroma, salt, bestrålt krydder.
Energi | 686 kJ (164 kcal) |
Fett | 9,1 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 5,6 g |
Karbohydrat | 12,6 g |
— hvorav sukkerarter | 2,1 g |
Kostfiber | 0,4 g |
Protein | 7,6 g |
Salt | 0,80 g |
Oppbevaring
Kjølevare: lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi nå med best før. Det betyr at produktene trygt kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken vil tape seg.