
Pasta penne med ostesaus, bacon, grillet paprika og persillerot
Vekt: 470 gram
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Åpne plastfolien delvis. Sett retten i mikrobølgeovnen i ca. 4 min. (800 W). Dra av folien. Rør i retten og kos deg.
Hell retten over i en kjele. Varm forsiktig opp under omrøring.
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Kilde til protein
Dette produktet er en naturlig proteinkilde.
Ingredienser
39 % pasta penne (durumhvete, egg), vann, helmelk, fløte, 6 % ost, 5 % bacon (98 % norsk røkt svinekjøtt, saltet), 5 % purreløk*, 5 % persillerot*, 3 % grillet paprika*, modifisert maisstivelse, aroma, grønnsakekstrakter, fløtepulver, gelatin fra storfe, salt, bestrålt krydder, chili*. *Totalt 14 % grønnsaker.
Energi | 598 kJ (143 kcal) |
Fett | 6,3 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 2,5 g |
Karbohydrat | 15 g |
— hvorav sukkerarter | 2,3 g |
Kostfiber | 1,2 g |
Protein | 5,7 g |
Salt | 0,73 g |
Oppbevaring
Kjølevare: lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi nå med best før. Det betyr at produktene trygt kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken vil tape seg.