MENY
Laksefilet_L12018_packshot

Laksefilet med urtesaus, gulrøtter og poteter

Et helt stykke laksefilet, servert med gulrotstaver, poteter og en frisk urtesaus. Klassikeren som har blitt servert på norske kjøkken i en årrekke, bare raskere! Retten er like næringsrik som hjemmelaget. Produktet inneholder ingen glutenholdige ingredienser.

Vekt: 500 gram

Fra kokken

Fra kokken

Norsk laks som vi varmebehandler forsiktig for best å ivareta smak og konsistens. Urtesausen skaper en frisk og smakfull kombinasjon.

Fra forbrukeren

Fra forbrukeren

Den er veldig god.

Relatert info

miniartikkel-rotgronnsaker-fjordland

Rotgrønnsaker

Rotgrønnsaker er selve grunnfundamentet i det norske kjøkken. Men visste du at smaken og kvaliteten er så bra at rotgrønnsakene blir sett på som en norsk spesialitet i resten av verden?

Det er det kalde klimaet i Norge gjør de norske rotgrønnsakene ekstra friske og smakfulle. Når det er kaldt, vokser nemlig rotgrønnsakene sakte, slik at de får tid til å utvikle den gode smaken.

I Fjordland bruker vi mye rotgrønnsaker i rettene våre. Både fordi de holder så høy kvalitet, er norske og populære, og ikke minst fordi de egner seg så godt i mange av middagene våre. 

miniartikkel-gronneremat-fjordland

Grønnere Fjordland

Elleve Fjordlandmiddager er blitt grønnere og bedre. I snitt inneholder nå en hverdagsmiddag fra Fjordland 25 prosent grønnsaker.Før sommeren avsluttet det tre-årige forskningsprosjektet NorGrønnSousVide, som hadde som mål å utvikle ferdigretter med nye, flere og bedre norske grønnsaker. Resultatene fra prosjektet har gjort det mulig å øke kvaliteten og forbedre smaken på grønnsaker, som helsemyndighetene oppfordrer oss til å spise mer av. I første omgang har Fjordland økt og /eller forbedret grønnsakene i elleve av dagens middager.