MENY
Kveite_L12018_packshot

Kveite med sandefjordsmør, gulrøtter og poteter

Nydelig kveite ferdig tilberedt til deg når du skal unne deg noe godt. Den syrlige smørsausen, den saftige kveiten og de søte gulrøttene gjør denne retten til et festmåltid. Så er det opp til deg å bestemme hvilken dag festen skal være på! Produktet inneholder ingen glutenholdige ingredienser. Gelatinen har opprinnelse fra storfe og svin.

Vekt: 520 gram

Fra forbrukeren

Fra forbrukeren

Den er knallgod

Fra kokken

Fra kokken

Med denne ønsker vi å gjøre et skikkelig festmåltid enkelt for deg. Flott kveitefilet med en klassisk smørsaus; det blir ikke bedre!

Fra ernæringsrådgiveren

Fra ernæringsrådgiveren

Kveita er per definisjon en fet fiskeart. Kjøttet i seg selv er relativt magert, fordi mer enn halvparten av fettet er lagret i en rand langs finnene.

Relatert info

miniartikkel-gronneremat2-fjordland

Grønnere mat

Elleve Fjordlandmiddager er blitt grønnere og bedre. I snitt inneholder nå en hverdagsmiddag fra Fjordland 25 prosent grønnsaker.

Før sommeren avsluttet det tre-årige forskningsprosjektet NorGrønnSousVide, som hadde som mål å utvikle ferdigretter med nye, flere og bedre norske grønnsaker. Resultatene fra prosjektet har gjort det mulig å øke kvaliteten og forbedre smaken på grønnsaker, som helsemyndighetene oppfordrer oss til å spise mer av.

I første omgang har Fjordland økt og /eller forbedret grønnsakene i elleve av dagens middager. 

artikkelbilde-kveite

Kveite - en gourmetfisk

Kveite betegnes gjerne som gourmetfisk på grunn av sitt delikate, saftige kjøtt. Og fisk med smørsaus har jo nærmest fast følge for oss Nordmenn. Derfor serverer vi selvfølgelig også smørsaus til kveiten vår.

Sandefjordsmøret, eller akkurat denne måten å tilberede smør på, kom faktisk til Norge med tyske og sveitsiske kokker på 60-tallet. Så ”Vielen danke” for det!