MENY
ArneBrimis GroveMiddagskaker_packshot

Arne Brimis Grove middagskaker med potetstappe med rotgrønnsaker og tyttebærsyltetøy med eplebiter

Arne Brimis Grove middagskaker er en rett Arne vokste opp med i sin barndom. Middagskakene er grove medisterkaker, laget av svin og urter. De serveres med potetstappe med rotgrønnsaker og tyttebærsyltetøy med eplebiter, som også er en oppskrift Arne har med fra sin barndom. Vekt: 565 gram.

Relatert info

brimi_nyheter

Et smakfullt samarbeid

Arne Brimi har et ønske om å lage god mat til flere og samarbeider med Fjordland for at flest mulig i Norge skal få mulighet til å smake god, tradisjonsrik mat slik som disse rettene; Viltboller, Lammelår og Grove middagskaker. Den folkekjære kokken står for kortreist mat og den gode matopplevelsen og disse produktene bygger derfor på norske mattradisjoner, kvalitet og lokale råvarer.

svinenakke-produktliste-920-440-fjordland

Vi lager skikkelige og smakfulle middager for deg!

Vårt mål er å lage skikkelig mat som er like god som hjemmelaget. Det gjør at både smak og innhold er viktig, og setter strenge krav til råvarer, kokkene våre, produksjonen, og alt som skjer før maten står på bordet foran deg. Slik at du skal kunne spise Fjordland hver dag!