MENY
ArneBrimis Viltboller_packshot

Arne Brimis Viltboller i fløtesaus med sjalottløk med selleristappe og tyttebærsyltetøy med eplebiter

Arne Brimis Viltboller er rik på smak og varmer godt på kalde høstkvelder. Viltbollene av elg serveres i fantastisk fløtesaus med sjalottløk og lokale råvarer som Snøfrisk ® og Gudbrandsdalsost fra Lom/Skjåk. Som tilbehør får du selleripuré og tyttebærsyltetøy ispedd eplebiter for å gi retten en ekstra spennende smak. Smaker selvsagt vilt godt! Vekt: 535 gram.

Relatert info

brimi_nyheter

Et smakfullt samarbeid

Arne Brimi har et ønske om å lage god mat til flere og samarbeider med Fjordland for at flest mulig i Norge skal få mulighet til å smake god, tradisjonsrik mat slik som disse rettene; Viltboller, Lammelår og Grove middagskaker. Den folkekjære kokken står for kortreist mat og den gode matopplevelsen og disse produktene bygger derfor på norske mattradisjoner, kvalitet og lokale råvarer.

miniartikkel-vilt-fjordland

Viltkjøtt

Visste du at næringsstoffene i kjøttet påvirkes av hvor dyret har beitet? Undersøkelser viser at innholdet av næringsstoffer i viltkjøtt er annerledes enn i annet kjøtt, blant annet fordi dyrene spiser lyng, urter og bær.