MENY
Brimis_Lettsaltet_svineknoke_packshot

Arne Brimis Lettsaltet svineknoke med kålrotstappe og kokte poteter

Høstens store nyhet i samarbeid med Arne Brimi er Lettsaltet svineknoke, eller Pigwings, som det så populært kalles. Vi skjærer ut det som kalles «Pigwings» av svineknoken slik at den blir tilgjengelig som en porsjons middag. Vi varmebehandler den i mer enn syv timer ved lav temperatur, noe som resulterer et særdeles mørt kjøttstykke. Denne smaksrike Pigwingsen kommer i en syrlig hvit saus med hint av sennep. Ved siden av serverer vi kålrotstappe og poteter. Alle rettene er utviklet med utgangspunkt i Arne Brimis matfilosofi om å bruke regionale norske råvarer og hans ønske om at flere nordmenn skal gis mulighet til å oppleve gode norske mattradisjoner.

Vekt: 550 gram

Relatert info

brimi_nyheter

Et smakfullt samarbeid

Arne Brimi har et ønske om å lage god mat til flere og samarbeider med Fjordland for at flest mulig i Norge skal få mulighet til å smake god, tradisjonsrik mat. Den folkekjære kokken står for kortreist mat og den gode matopplevelsen og disse produktene bygger derfor på norske mattradisjoner, kvalitet og lokale råvarer.