MENY
kjottkaker_FLIS_packshot

Kjøttkaker med kålstuing og poteter

Fjordland i skål er en serie smakfulle retter i serveringsklare skåler. Raskt, enkelt og uten oppvask. God mat - enda enklere og enda raskere! Fjordland sine klassiske kjøttkaker i brun saus med poteter og kålstuing som perfekt tilbehør. Kålstuingen er smakt til med litt muskat, slik at denne retten blir en klassiker som mange kan spise ofte! Retten blir servert i spiseklar skål - enkelt og veldig godt!

Vekt: 491 g gram

Fra kokken

Fra kokken

Norsk favoritt, her med kålstuing som tilbehør. Saftige kjøttkaker i en fyldig saus løfter denne noen ekstra hakk.

Relatert info

miniartikkel-millioner-kjottkaker

Visste du at...

Siden kjøttkakene kom på Fjordlandmenyen har denne vært vår mest populære rett. Det spises hele 1,6 millioner Fjordland-kjøttkakemiddager i året.

miniartikkel-kortreistkal-fjordland

Kortreist kål

Kålen høstes når den er fast og hard. Den skal ikke bli for stor, men heller ikke for liten. Siden alle kålhodene ikke vokser og utvikler seg likt overvåkes det hele nøye, og kålen plukkes etter hvert som den er klar. Skrettingland er nabogården til Fjordkjøkken der vi lager alle Fjordlandmiddagene. For at ikke kålen skal bli skadet må den behandles like forsiktig som egg. Arbeidet er manuelt. En plukker og en legger kålen varsomt ned i kasser.