MENY
lammefrikasse_packshot

Lammefrikassé med poteter

En frisk og kremet lammefrikassé med poteter, gulrot, kålrot og purreløk.

Vekt: 520 gram

Fra kokken

Fra kokken

En av våre nyere stoltheter. Vi ønsket å lage en klassisk lammefrikassè med mye smak fra lammekraft og urter, og med skikkelige biter av rotgrønnsaker.  

Fra kunden

Fra kunden

Spiste en sånn til middag idag, den smakte nydelig, kan anbefales :-)

Relatert info

miniartikkel-erneringerviktig-fjordland

Ernæring er viktig for oss

Målet vårt er å lage så sunn og god mat som mulig. Dette tenker vi på både når vi endrer produkter vi allerede har – og når vi kokkelerer frem nye.

Gode råvarer og flinke fagfolk er mye av hemmeligheten bak god mat. Derfor jobber det både ernæringsfysiologer og kokker hos oss.

Det man putter i seg, har stor betydning for hvordan man føler seg og hvordan kroppen fungerer. Og det virker som om folk flest stadig blir mer og mer opptatt av dette.

Like viktig er det selvfølgelig at maten smaker godt, og at folk har lyst til å spise den! Både anbefalinger og god smak er med andre ord viktige ingredienser i det Fjordlandske kjøkken.

jazzeopp-lammefrikasse

Slik gjør du Lammefrikasse enda bedre

Se hvor lett det er å legge opp Lammefrikasse på en innbydende måte! Frisk gjerne opp retten med litt knasende grønnsaker. Se vår video på Youtube