
På Vestlandet kaller de det "Sosekjøtt". I Trøndelag kaller de det "Kjøtt i mørket". Fjordland kaller det Oksekjøtt i saus med ertestuing og poteter! Dette er nok en rett som mange nordmenn har fått servert på en eller annen måte hjemme hos mor. Ternet, mørt oksekjøtt er kokt i en nydelig brun saus. Tilbehøret er også tradisjonelt: tyttebærsyltetøy, ertestuing og kokte poteter.
Vekt: 580 gram
Middagene fra Fjordland inneholder akkurat like mange næringsstoffer som det du ville fått i deg om du hadde laget en tilsvarende rett hjemme. Så lenge du spiser variert er det helt greit å spise Fjordland hver dag. Analyser vi har gjort viser at middagene våre gir deg tilstrekkelig med energi, protein, fett, karbohydrater, vitaminer og mineraler, og like mye som en tilsvarende hjemmelaget rett. Du kan lese mer om næring i våre middager her.