MENY

Riskrem med rørte bær

KOS Riskrem blir en ekstra delikat dessert hvis du legger den lagvis med rørte bær og hakkede nøtter.


En evig dessertklassiker er riskrem. Sammen med rørte bær og litt ekstra flid i presentasjonen er dette en dessert som er verdig de fleste anledninger.

Lag rørte bær av de bærene du liker aller best, og tilsett sukker eller annen søtning etter behov. Husk at riskremen har naturlig søthet, så la gjerne de rørte bærene være på den friske siden.

Legg riskrem og bær lagvis i et glass eller en skål.

For å få finishen opp på restaurantnivå, kan du imponere med å tilsette litt hakkede nøtter. Rister du nøttene, får du frem smaken enda bedre, og desserten får en ekstra sprøhet og tyggemotstand. Og voila, så har du en dessert som burde bli en slager på de fleste middagsbord. Velbekomme.

Til denne retten kan du bruke