MENY

Riskrem med myntemarinert rips

Får du gjester eller har lyst på noe ekstra sommerlig? Server KOS Riskrem med myntemarinerte rips.


Slik lager du KOS RISKREM MED MYNTEMARINERTE RIPS

Til 4-5 porsjoner trenger du:

  • 1 pk Kos Riskrem
  • ½ vaniljestang
  • 1 dl sukker
  • ½ dl vann 
  • 250 g rips, renset
  • 2 ss hakket frisk mynte
  • 1 ss presset sitron
  • Evt. litt sukker til ekstra knas
  • KOS Jordbærsaus

Splitt vaniljestangen i to og skrap ut frøene, ha det i en liten kjele med sukker og vann. Kok opp og la det småkoke 1-2 minutter. Avkjøl, tilsett rips og mynte. Smak til med sitronsaft. Fordel KOS Riskrem i porsjonskåler og ha over myntemarinerte rips. Dryss gjerne over bittelitt sukker for ekstra knas. Server med KOS Jordbærsaus.

Ha en KOS sommerstund!

Disse produktene ble brukt i denne oppskriften