MENY

Riskrem med bakt kaneleple med honning

På høsten trenger man gjerne å KOSe seg litt ekstra. Benytt eplesesongen til å lage noe ekstra godt til KOS Riskrem.


Slik lager du KOS Riskrem med bakt kaneleple med honning

  • 4 store røde epler, helst norske
  • 80 g smør, smeltet
  • 4 ss flytende honning
  • 1 strøken ts malt kanel
  • 50 g skivede mandler  

Del eple i to, ta ut kjernen og skjær i tynne skiver. Legg de i en stor ildfast form, ha over smør, honning og kanel. Bland lett sammen og bak eplene ved 250 °C, på midterste rille, ca. 10 minutter til de er gylne, men fortsatt al dente. Skru eventuelt på ovnsgrillen mot slutten av steketiden.

Fordel KOS Riskrem i porsjonsskåler, ha over lune epler og litt saus. Dryss over mandelflak. Server straks og nyt en høstKOSelig stund!

Server gjerne med KOS Jordbærsaus i tillegg.

Tips: Eplene kan også tilberedes i stekepanne. Smelt smør, tilsett honning og kanel. Ha i epler og la det surre sammen til de så vidt er møre.

Til denne retten kan du bruke