MENY

KOS Sjokoladepudding med kryddermarinerte appelsinbåter

Sjokoladepudding er en dessertfavoritt hele året rundt, men servert med kryddermarinerte appelsinbåter blir sjokoladepuddingen en skikkelig vinterdessert.


Sjokoladepuddingen kan hvelves over på en tallerken. Du kan også bruke en skje og anrette sjokoladepuddingen i en skål.

Slik lager du kryddermarinerte appelsiner (6 personer)

3 appelsiner

2 dl sukker

2 dl vann

5 stjerneanis

2 kanelstenger

Ha sukker, vann og krydder i en kjele og varm opp, slik at alt sukkeret løser seg opp. Ta så kjelen av varmen. Skjær skallet av appelsinen, og del appelsinene i fileter eller i skiver. Legg appelsin i krydderlaken – og la dem ligge i minst en halvtime. Appelsinene blir bare enda bedre om du legger dem i lake kvelden før du skal servere dem. 

Til denne retten kan du bruke