MENY
fiskesuppe_packshot

Fiskesuppe med crème fraîche og urter

Prøv bestselgern vår! Kremet fiskesuppe laget av blant annet sei, gulrøtter, purreløk og crème fraîche. Suppen inneholder 25 % grønnsaker. Produktet kan varmes i mikrobølgeovn og kjele. Følg anvisning på pakken.

Vekt: 350 gram

Fra kokken

Fra kokken

Ekte norsk fiskesuppe med alle de klassiske ingrediensene. Vi bruker stykker av sei for å gi suppen god fiskesmak. Smaksrik, fyldig og mettende!

Fra forbrukeren

Fra forbrukeren

Fjordland har mye bra mat, enkelt og greit. Fiskesuppen holder det den lover!

Relatert info

miniartikkel-kildetiljod-fjordland

Kilde til jod

Visste du at fisk er den beste naturlige kilden til jod i det norske kostholdet? Jod er nødvendig for at kroppen skal kunne lage hormonene trijodtyronin (T3) og tyroxin (T4).

Hormonene lages i skjoldbruskkjertelen (thyroidea). Jod er viktig for menneskets stoffskifte (metabolisme), normal kognitiv funksjon, hud og sentralnervesystem. 

artikkelbilde-fl-i-skal2

God mat. Tid til mer.

FJORDLAND I SKÅL gir deg tid til å gjøre mer av det du liker, noe du brenner for eller blir oppslukt av, en ny utfordring eller bare å leve litt. Deilige ferdigretter som gjør det enda enklere å få i seg skikkelig mat når det trengs.

Du kan spise stående, på farta eller over alt. Ordentlig mat. Rast, enkelt og uten oppvask. Du gjør din greie og vi tar oss av maten. Vi gir deg litt ekstra tid - bruk den godt.