MENY

Produkter uten glutenholdige ingredienser

Fjordland ønsker å ta hensyn til allergikere og jobber derfor stadig med å utvikle allergivennlige produkter.


Vi har startet et stort arbeid med å fjerne glutenholdige ingredienser i de produktene hvor retten strengt tatt ikke behøver disse. Dette betyr ikke at rettene endrer den gode smaken for våre brukere som tåler gluten, men unødvendig bruk av hvetemel blir erstattet med for eksempel maismel.

For eksempel ble Fiskeboller re-lansert februar 2018 uten hvetemel i sausen og føyer seg derfor inn i rekken med resten av fiskemiddagene våre. Vår bestselgende asiatiske rett kylling Sweet & Sour ble re-lansert i mai 2018 uten soyasaus, og blir dermed også uten glutenholdige ingredienser. 

Vi har valgt å ikke merke produktene med «glutenfritt». Årsaken til det er at det finnes glutenholdige ingredienser, som hvetemel, på anlegget, og da vil det alltid finnes en mulighet for at det kan forekomme kontaminering.

Nedenfor har vi listet opp våre glutenfrie retter. Håper de faller i smak.

Produkter uten glutenholdige ingredienser