MENY

Vi jazzer opp Lammefrikasse

Se de små triksene som skal til for å løfte retten mot nye høyder.


Alle mennesker har ulik smak. Slik er det også med mat. Derfor er det vanskelig å lage en rett som absolutt alle liker. Noen vil ha det sterkt, andre vil ha det mildt. Fjordland lager derfor middager slik folk flest vil ha det. Det kan bety at noen ønsker en litt annen utgave av Lammefrikasse. I denne filmen viser vi deg de små triksene som skal til for å løfte retten mot nye høyder.

Å spise handler ikke bare om å bli mett, men også om å kose seg. Vårt tips er å dekke til fest hver dag og virkelig nyte maten. Det er viktig at maten ser både innbydende og lekker ut. Å servere Fjordland på tallerken, slik det ser ut på pakken, er mye enklere enn det ser ut til. Fjordlandkokkene Øivind og Gunnar viser deg hvordan. Kokkene tar en og en pose om gangen, åpner posen og danderer forsiktig utover tallerkenen. Slik bygger de opp lagvis, før de til slutt heller sausen forsiktig over ingrediensene. For å lage en personlig vri på middagen kan du gjerne tilsette noen utvalgte grønnsaker, urter eller krydder. Og tenn gjerne noen lys for kosens skyld.

Vi ønsker deg en god middag!