
Fiskesuppe med crème fraîche og urter
Vekt: 350
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Åpne plastfolien delvis. Sett retten i mikrobølgeovnen i ca. 3 min. (800 W). Dra av folien. Rør i retten og kos deg.
Hell suppen over i en kjele. Varm forsiktig opp under omrøring.
Fisk og sjømat fra Norge
Vi benytter alltid norsk fiskeråvare i våre produkter.
Rik på protein
Dette produktet er naturlig proteinrikt.
Ingredienser
Vann, helmelk, 14 % norsk sei, gulrot*, 7% crème fraîche, sellerirot*, løk*, purreløk*, modifisert maisstivelse, smør, aroma (inneholder skalldyr), bestrålt krydder, eddik, gressløk*. * Totalt 29 % grønnsaker.
Energi | 316 kJ (76 kcal) |
Fett | 4,6 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 2,9 g |
Karbohydrat | 4,5 g |
— hvorav sukkerarter | 2,5 g |
Kostfiber | 0,6 g |
Protein | 4,0 g |
Salt | 0,73 g |
Oppbevaring
Kjølevare: lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi nå med best før. Det betyr at produktene trygt kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken vil tape seg.