Fiskesuppe med crème fraîche og urter

Vår fiskesuppe er en smakfull og klassisk suppe med sei, gulrøtter, purreløk og crème fraîche. En suppe-bestselger! Suppen inneholder 29 % grønnsaker og er proteinrik. Fjordland fjernet for en tid tilbake alle glutenholdige ingredienser, forbedret konsistens og tykkelse på suppen, og alt dette uten å forringe den samme, gode smaken vi alltid har hatt. Fiskesuppen kan varmes og spises rett fra skålen. Vel bekomme!

Vekt: 350

Allergener i dette produktet

Skalldyr
Fisk
Melk
Selleri

Tilberedning

Fisk og sjømat fra Norge

Fisk og sjømat fra Norge

Vi benytter alltid norsk fiskeråvare i våre produkter.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Ingredienser

Vann, helmelk, 14 % norsk sei, gulrot*, 7% crème fraîche, sellerirot*, løk*, purreløk*, modifisert maisstivelse, smør, aroma (inneholder skalldyr), bestrålt krydder, eddik, gressløk*. * Totalt 29 % grønnsaker. 

Oppbevaring

Kjølevare: lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi nå med best før. Det betyr at produktene trygt kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken vil tape seg.