
Kjøttsuppe med rotgrønnsaker og poteter
Vekt: 350
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Åpne plastfolien delvis. Sett retten i mikrobølgeovnen i ca. 3 min. (800 W). Dra av folien. Rør i retten og kos deg
Hell suppen over i en kjele. Varm forsiktig opp under omrøring.
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Rik på protein
Dette produktet er naturlig proteinrikt.
Kilde til fiber
Dette produktet er en naturlig kilde til fiber.
Ingredienser
Vann, 10 % potet, gulrot*, 7 % norsk storfekjøtt, kålrot*, løk*, sellerirot*, purreløk*, maisstivelse, 4 % kjøttboller (63 % norsk kjøtt av storfe og svin, potetstivelse, krydder, glukose, antioksidant (askorbinsyre)), aroma, salt, bestrålt pepper. * Totalt 30 % grønnsaker.
Energi | 177 kJ (42 kcal) |
Fett | 1,0 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 0,4 g |
Karbohydrat | 4,8 g |
— hvorav sukkerarter | 1,9 g |
Kostfiber | 1,0 g |
Protein | 3,0 g |
Salt | 0,83 g |
Oppbevaring
Kjølevare: lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi nå med best før. Det betyr at produktene trygt kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken vil tape seg.