Kjøttsuppe med rotgrønnsaker og poteter

Kjøttsuppe med rotgrønnsaker og poteter

En smakfull og klassisk suppe med potet, gulrot, kålrot, sellerirot, storfekjøtt og kjøttboller. Denne retten inneholder 30 % grønnsaker. I ny og bedre utgave har vi klart å ta frem en renere kjøttsmak, samtidig som vi har fjernet allergener som gluten, melk, soya og fisk. Vi har gjort en prosessforbedring som løfter utsende og spiseopplevelsen på både suppe og grønnsaker. Vel bekomme!

Vekt: 350 gram

Allergener i dette produktet

Selleri

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Kilde til fiber

Kilde til fiber

Dette produktet er en naturlig kilde til fiber.

Ingredienser

Vann, 10 % potet, gulrot*, 7 % norsk storfekjøtt, kålrot*, løk*, sellerirot*, purreløk*, maisstivelse, 4 % kjøttboller (63 % norsk kjøtt av storfe og svin, potetstivelse, krydder, glukose, antioksidant (askorbinsyre)), aroma, salt, bestrålt pepper. * Totalt 30 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare: lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi nå med best før. Det betyr at produktene trygt kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken vil tape seg.