Informasjon om Vegetarmerking på produktet «Kremet Risotto med fløte og asparges»

Dessverre har det skjedd en feil hvor ost som er blitt benyttet er produsert med animalsk løpe. Feilen vil bli rettet opp umiddelbart, og fra neste produksjon vil Risotto inneholde ost produsert med mikrobiell løpe, og som dermed er vegetarisk. Produktet vil være på markedet fra ca. 23 november. Vi følger opp her med mer oppdatert informasjon når det foreligger.

Vi beklager på det sterkeste at det har skjedd en svikt i våre rutiner.

Kremet Risotto med fløte og asparges

Kremet Risotto med fløte og asparges

Når vi velger noe annet enn norsk husmannskost, er det gjerne en italiensk rett. Risotto er, ved siden av pasta, en gjenganger i det fantastiske italienske kjøkken. Risotto krever litt tålmodighet fra kokkens side, men den biten har Fjordland tatt seg av. Nyt den som en egen rett, eller som tilbehør. Vel bekomme!.

Vekt: 400 gram

Allergener i dette produktet

Melk

Tilberedning

Vegetar

Vegetar

Dette produktet er egnet for vegetarianere.

Ingredienser

54 % ris, 7 % fløte, 6 % asparges*, ost, løk*, hvitvinseddik, aroma, rapsolje, hvitløk*, sitronjuicekonsentrat, salt, olivenolje, basilikum*, pepper.  *Totalt 10 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare: lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi nå med best før. Det betyr at produktene trygt kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken vil tape seg.