Vegetar Chana Masala med ris
Dette er en klassisk, indisk kikertgryte med ris. Kikertene kommer i en tomatisert og varmt krydret saus som vi har avrundet med kokosmelk. En smaksrik, men mild rett med ris som vil passe de fleste. Middagen inneholder hele 47 % grønnsaker, og er dermed et godt valg på mange måter. God middag!
Vekt: 460
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Lag et lite hull på midten av hver pose og legg posene i mikrobølgeovnen med hullene opp. Varmes på ca. 700 W i ca. 4 min. Klipp posene forsiktig opp, og anrett på en tallerken.
Kok opp rikelig med vann i en kjele. Legg posene med maten i kjelen uten å åpne eller lage hull. Gi oppkok og la det småkoke i ca. 10 min. Ta posene opp av vannet, klipp dem forsiktig opp, og anrett på en tallerken.
Vegetar
Dette produktet er egnet for vegetarianere.
Ingredienser
Chana masala (63 %): hakkede tomater* (tomat, tomatjuice), kokosmelk (inneholder melkeprotein), kikerter*, vann, løk*, rapsolje, bestrålt krydder (bl.a. gurkemeie, koriander, chili, pepper), ingefær*, hvitløk*, aroma, modifisert maisstivelse, chili*, salt. Jasminris (37 %). *Totalt 47 % grønnsaker.
Energi | 595 kJ (142 kcal) |
Fett | 5,1 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 2,60 g |
Karbohydrat | 20 g |
— hvorav sukkerarter | 2,4 g |
Kostfiber | 1,2 g |
Protein | 3,4 g |
Salt | 0,41 g |
Oppbevaring
Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken taper seg noe.