
Vegetar Stroganoff med potetstappe
Vekt: 460 gram
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Lag et lite hull på midten av hver pose og legg posene i mikrobølgeovnen med hullene opp. Varmes på ca. 700 W i ca. 4 min. Klipp posene forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Kok opp rikelig med vann i en kjele. Legg posene med maten i kjelen uten å åpne eller lage hull. Gi oppkok og la det småkoke i ca. 10 min. Ta posene opp av vannet, klipp dem forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Vegetar
Dette produktet er egnet for vegetarianere.
Ingredienser
Stroganoff (63 %): vann, bønner*, paprika*, sjampinjong*, løk*, gulrot*, tomatpurè*, creme fraiche, modifisert maisstivelse, aroma, gresskarkjerner, smør, sennep, fløtepulver, sukker, salt, fargestoff (ammoniert karamell), bestrålt krydder. Potetstappe (37 %): 61 % poteter, vann, smør, fløtepulver, salt. *Totalt 38 % grønnsaker.
Energi | 444 kJ (106 kcal) |
Fett | 5,1 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 2,9 g |
Karbohydrat | 11,1 g |
— hvorav sukkerarter | 2,2 g |
Kostfiber | 2,1 g |
Protein | 3,0 g |
Salt | 0,79 g |
Oppbevaring
Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken taper seg noe.