Kjøttkaker i brun saus med surkål og poteter

Dette er en tradisjonsrett med solid forankring i den norske matkulturen og en favoritt hos mange. Våre kjøttkaker inneholder kun norsk storfekjøtt. Som tilbehør får du poteter, brun saus og klassisk surkål. Retten inneholder 21 % grønnsaker og er en kilde til protein. Denne retten finner du eksklusivt i COOP sine butikker. God middag!

Vekt: 535

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Kjøttkaker i brun saus (42 %): 47  % kjøttkaker (59 % norsk storfekjøtt, hodekjøtt av norsk storfe, vann, potetstivelse, melkeprotein, salt, melkesukker, kostfiber,løk, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer)), vann, hvetemel, rapsolje, modifisert maisstivelse, aroma, tomatpure*, brunet sukker,  bestrålt krydder. Poteter (30 %). Surkål ( 28 %): 74 % hodekål*, vann, sukker, eddik, salt krydder, fortykningsmiddel (guarkjernemel). * Totalt 21 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.