Torsk med purreløksaus, gulrøtter og poteter

Vår torsk kommer fra havet utenfor norskekysten og er av familien Gadus morhua, altså en ekte atlanterhavstorsk! Torskestykket serveres i en mild purreløksaus med persille- og sellerirot. Som tilbehør får du kokte poteter og gulrøtter, akkurat som hjemme. Denne retten er nøkkelhullsmerket og inneholder 31 % grønnsaker, er rik på protein og jod, har lavt fettinnhold, og er kilde til fiber. God middag!

Vekt: 550

Allergener i dette produktet

Skalldyr
Fisk
Melk
Selleri

Tilberedning

Fisk og sjømat fra Norge

Fisk og sjømat fra Norge

Vi benytter alltid norsk fiskeråvare i våre produkter.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Rik på jod

Rik på jod

Dette produktet er naturlig rikt på jod.

Nøkkelhullet

Nøkkelhullet

Dette produktet oppfyller kravene for «Nøkkelhullet», en offentlig merkeordning for sunnere matvarer.

Ingredienser

Torsk i purreløksaus (53 %): 52 % purreløksaus (helmelk, 32 % purreløk*, fløte, persillerot*, sellerirot*, crème fraîche, modifisert maisstivelse, aroma (inneholder skalldyr), salt, hvitvinseddik, bestrålt krydder), 48 % norsk torsk. Poteter (29 %). Gulrøtter* (18 %). *Totalt 31 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare: Må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.