Autentisk indisk smak
Eksotisk og smaksrik mat er i vinden som aldri før, og spesielt indisk mat er i vekst i Norge. 4 av 10 nordmenn oppgir at de spiser indisk mat minst 1 gang pr måned (Norsk Spisefakta, 2024). Fjordland samarbeider med Masalamagic og den indiske kokken Niru Kumra for å tilby autentisk indisk mat på en rask og enkel måte til hele Norge.
– Jeg er meget fornøyd med å bringe autentiske indiske middager til bords i samarbeid med Fjordland. De er Norges fremste på ferdigretter og samarbeidet er et ledd i Masalamagics visjon; "Indisk mat på norske fat", sier Niru Kumra.
Sortimentet består av Butter Chicken, Tikka Masala og Chicken Tandoori.
Masalamagic Butter Chicken
Dette er en klassisk nord-indisk festrett som er godt kjent for det norske folk. Denne varianten har blitt en bestselger og inneholder kylling, blomkål, en kremet butter chicken saus og krydret basmatiris.
Server gjerne med varmt nanbrød og mango chutney fra Masalamagic. Ønsker du en mildere rett, rør inn litt rømme eller naturell yoghurt.
Masalamagic Tikka Masala med kylling og basmatiris
Tikka Masala er den mest kjente indiske retten i Norge, og er kjent for sin fyldige og smaksrike saus. Retten består av saftig norsk kylling, grillet paprika og løk servert i en mild, aromatisk og kremet saus. Serveres sammen med en krydret basmatiris.
Masalamagic Chicken Tandoori med krydret basmatiris
Med saftig norsk kylling i en rød og smaksrik saus med løk og paprika, og krydret basmatisris kan denne bli en stor favoritt hos mange. Tandoori er en av de mest kjente indiske rettene, og passer som middag til deg som liker mat med masse smak.