‌
‌
‌
‌
‌
  1. No
  2. Oppskrifter
  3. Havregrotlapper

Havregrøtlapper

Havregrøtlapper

FjordlandGrøt30 min

Grøtlapper med Fjordland Havregrøt er utrolig enkelt å lage og passer fint til både frokost, i matboksen, til kaffe eller te med litt søtt på.

Ingredienser

14 porsjoner

1 pkHavregrøt 1 porsjon
1 sshonning
2 ssBremykt, smeltet
½ dlmelk
½ tsbakepulver
8 ss hvetemel
1 stortegg
Bremykt til steking

Fremgangsmåte

  1. Bland alle ingrediensene godt sammen.
  2. Ha ca. 1 ½ spiseskje røre per lapp, i en panne med litt smør på middels sterk varme. Snu lappene når de bobler litt på overflaten. Stek videre til de er gylne. Avkjøl.

Tips

Lappene passer perfekt i matboksen sammen med for eksempel ost, skinke, salami, eller syltetøy (has i en liten boks vedsiden av). Lappene kan også fint serveres til salat eller ved siden av en varm suppetallerken.

Fjordland logo

Dette trenger du

Havregrøt 1 porsjon

Havregrøt 1 porsjon

fjordland, 370 g

Aktuelt

  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Om Fjordland
  • Artikler

Fjordland

  • Kontakt oss
  • Kontaktskjema
  • Reklamasjon
  • Vil du jobbe hos oss?
  • Fjordlands mediebank
  • Presse

Proff og Bedrift

  • Fjordland Proff
  • Ajour
  • TINE Partner
Fjordland logo
PersonvernerklæringInformasjonskapslerÅpenhetsloven
Meld deg på vårt nyhetsbrevFjordland FacebookFjordland InstagramFjordland Youtube