Barsking
Dette er en tøffere måte å servere havregrøt på – med sprøstekt bacon, revet ost, vårløk, rømme og flatbrød ved siden av.
![Barsking - Havregrøt med sprøstekt bacon](/oppskrifter/barsking/_/image/63a9f7e9-6aec-4d4b-878e-3047695c9bb1:85a43062858af608a24c3974fa70ac0b3d91fd49/block-160-90/barsking.jpg?quality=80)
Ingredienser
- Fjordland Havregrøt
- Bacon
- Vårløk
- Revet gulost
- Rømme
- Flatbrød
Fremgangsmåte:
- Sprøstek bacon i stekepanne eller i ovn.
- Ha varm havregrøt i en skål.
- Legg over sprø bacon og topp med kuttet vårløk, revet ost, en klatt med rømme og server med flatbrød.
Tips: Ha gjerne kryddersmør til flatbrødet ved siden av. Du kan enkelt lage eget kryddersmør ved å blande smør med tørket krydder eller friske urter.