‌
‌
‌
‌
‌
  1. Oppskrifter
  2. Byggrynskrem

Byggrynskrem - pisket byggrynsgrøt

Byggrynskrem

FjordlandGrøt20 min

Pisket kald byggrynsgrøt, toppet med oppkuttet frukt​ og frisk jordbærsaus. En skikkelig frisk dessert til flere!

Ingredienser

4 porsjoner

2 pkFjordland Byggrøt
1 stkKOS jordbærsaus
Oppkuttet frukt: epler, druer og kiwi, eller annen frukt du måtte ønske

Fremgangsmåte

  1. Ha den kalde grøten i en bolle og pisk med en håndmikser/miksmaster. Da får grøten en luftig, kremaktig konsistens og egner seg godt som dessert.
  2. Fordel grøtblandingen over i 4 stk serveringsglass og ha over jordbærsaus.
  3. Kutt opp frukt og server på toppen.

Tips

Dette passer fint til lunsj, som et mellommåltid eller som en hverdagsdessert.

Fjordland logo

Aktuelt

  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Om Fjordland
  • Artikler

Fjordland

  • Kontakt oss
  • Kontaktskjema
  • Reklamasjon
  • Vil du jobbe hos oss?
  • Fjordlands mediebank
  • Presse

Proff og Bedrift

  • Fjordland Proff
  • Ajour
  • TINE Partner
Fjordland logo
PersonvernerklæringInformasjonskapslerÅpenhetsloven
Meld deg på vårt nyhetsbrevFjordland FacebookFjordland InstagramFjordland Youtube