Byggrynskrem
Pisket kald byggrynsgrøt, toppet med oppkuttet frukt og frisk jordbærsaus. En skikkelig frisk dessert til flere!
![Byggrynskrem - pisket byggrynsgrøt](/oppskrifter/byggrynskrem/_/image/8d1b0967-ec7c-43dd-9992-6f3374456668:b742c90d6cfcb4e043ff007e0ce5cb47eb54fa49/block-160-90/kald_byggrynsgrot.jpg?quality=80)
Porsjoner: 4
Tid: 30 min
Ingredienser
- Fjordland Byggrøt
- KOS jordbærsaus
- Oppkuttet frukt: epler, druer og kiwi, eller annen frukt du måtte ønske
Fremgangsmåte:
- Ha den kalde grøten i en bolle og pisk med en håndmikser/miksmaster. Da får grøten en luftig, kremaktig konsistens og egner seg godt som dessert.
- Fordel grøtblandingen over i 4 stk serveringsglass og ha over jordbærsaus.
- Kutt opp frukt og server på toppen.
Tips: Dette passer fint til lunsj, som et mellommåltid eller som en hverdagsdessert.