Epler daler ned i grøt
Halvgrøt (risgrøt og rømmegrøt) toppet med søt eplemos, nøtter og rosiner.
![Halvgrøt (risgrøt og rømmegrøt) toppet med søt eplemos, nøtter og rosiner.](/oppskrifter/epler-daler-ned-i-grot/_/image/7d656e17-d87c-4b43-b35b-06550915c63d:25f2e214581382e817d3cf555d40182746fb0151/block-160-90/epler-daler-ned-i-grot.jpg?quality=80)
Ingredienser
- Fjordland Risgrøt
- Fjordland Rømmegrøt
- Søt eplemos
- Hele nøtter
- Rosiner
Fremgangsmåte:
- Bland varm risgrøt og rømmegrøt ca. likt.
- Topp med tilbehøret og velg mengde etter hva du foretrekker.
- Tips! Del gjerne opp tørket frukt og nøtter i mindre biter.
Tips: Har du risgrøt til overs kan du enkelt lage riskrem av den ved å blande inn pisket kremfløte.