‌
‌
‌
‌
‌
  1. Oppskrifter
  2. Epler daler ned i grot

Halvgrøt (Risgrøt og Rømmegrøt) toppet med søt eplemos, nøtter og rosiner.

Epler daler ned i grøt

FjordlandGrøt20 min

Halvgrøt (Risgrøt og Rømmegrøt) toppet med søt eplemos, nøtter og rosiner.

Ingredienser

6 porsjoner

Risgrøt 1 porsjon
Rømmegrøt 1 porsjon
Søt eplemos
Rosiner eller tørket frukt
Hele nøtter

Fremgangsmåte

  1. Bland varm Risgrøt og Rømmegrøt ca. likt.
  2. Topp med tilbehøret og velg mengde etter hva du foretrekker.
  3. Tips! Del gjerne opp tørket frukt og nøtter i mindre biter.

Tips

Har du risgrøt til overs kan du enkelt lage riskrem av den ved å blande inn pisket kremfløte.

Fjordland logo

Dette trenger du

Risgrøt 1 porsjon

Risgrøt 1 porsjon

fjordland, 460 g
Rømmegrøt 1 porsjon

Rømmegrøt 1 porsjon

fjordland, 350 g

Aktuelt

  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Om Fjordland
  • Artikler

Fjordland

  • Kontakt oss
  • Kontaktskjema
  • Reklamasjon
  • Vil du jobbe hos oss?
  • Fjordlands mediebank
  • Presse

Proff og Bedrift

  • Fjordland Proff
  • Ajour
  • TINE Partner
Fjordland logo
PersonvernerklæringInformasjonskapslerÅpenhetsloven
Meld deg på vårt nyhetsbrevFjordland FacebookFjordland InstagramFjordland Youtube