‌
‌
‌
‌
‌
  1. Oppskrifter
  2. Eplesurr

Havrelunsj med granola eple og kanel

Eplesurr – Havrekrem med eple, granola og kanel

FjordlandGrøt15 min

Havrekrem toppet med granola, eple i terninger og et lite dryss med kanel.

Ingredienser

1 porsjon

Havregrøt 1 porsjon
Yoghurt naturell eller yoghurt vanilje
Kanel
Epler
Granola

Fremgangsmåte

  1. Bland havregrøt og yoghurt. Ha havrekremen i en skål og topp med granola.
  2. Del eple i terninger og ha i skålen.
  3. Avslutt med et dryss av kanel og kos deg.

Tips

Toppingen kan byttes ut med det du måtte ønske. For eksempel syltetøy, eplemos eller bær.

Fjordland logo

Dette trenger du

Havregrøt 1 porsjon

Havregrøt 1 porsjon

fjordland, 370 g

Aktuelt

  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Om Fjordland
  • Artikler

Fjordland

  • Kontakt oss
  • Kontaktskjema
  • Reklamasjon
  • Vil du jobbe hos oss?
  • Fjordlands mediebank
  • Presse

Proff og Bedrift

  • Fjordland Proff
  • Ajour
  • TINE Partner
Fjordland logo
PersonvernerklæringInformasjonskapslerÅpenhetsloven
Meld deg på vårt nyhetsbrevFjordland FacebookFjordland InstagramFjordland Youtube