Fruktig påfyll – Havrelunsj med nøtter og tørket frukt
Topp Havrelunsj med tørket frukt, ristede nøtter og honning, så har du et smakfullt lite måltid.
![Havrelunsj med tørket frukt, ristede nøtter og honning.](/oppskrifter/fruktig-pafyll/_/image/9ed2aa0e-4b92-4f84-a927-8b146636143b:fcc75df24d3003989f14145e7767ac0cb873a92e/block-160-90/Havrelunsj%20oppskrift%20fruktig%20pafyll.jpg?quality=80)
Ingredienser
- Fjordland Havrelunsj
- Aprikos
- Rosiner
- Svisker
- Ristede nøtter
- Flytende honning eller lønnesirup
Fremgangsmåte:
- Ha Havrelunsj i en skål med ristede nøtter oppå.
- Legg aprikos, rosiner og svisker på toppen.
- Til slutt har du over flytende honning eller lønnesirup.
Tips: Toppingen kan byttes ut med det du måtte ønske. For eksempel syltetøy, eplemos eller biter av frisk frukt.