‌
‌
‌
‌
‌
  1. Oppskrifter
  2. Grotchips med parmesan

Grøtchips med parmesan

Grøtchips med parmesan

FjordlandGrøt60 min

Grøt passer til så utrolig mye mer, enn med et dryss sukker og kanel. Her er oppskrift på tynne grøtchips, perfekt å dyppe i pesto, med en tynn skive ost eller spekeskinke på, eller som tilbehør til en rykende varm suppe.

Ingredienser

2 porsjoner

½ pkByggrøt 1 porsjon
50 gfersk parmesan, finrevet
1 tstørket timian (evt. oregano)
½ ss sorte sesamfrø
3 sskaldt vann
¼ tssalt
2 stkBakeark til steking i ovn

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 100 °C, varmluft.
  2. Ha grøt, parmesan, salt og vann i en foodprosessor. Kjør sammen til en jevn og glatt masse.
  3. Sett en halv spiseskje med grøtmassen på bakepapirkledd stekebrett og smør ut til syltynne rundinger. Dryss over sesamfrø og timian.
  4. Stek alle brettene på likt, i ca. 45 minutter til chipsen er helt sprø. Steketid varierer fra ovn til ovn, så følg med! Avkjøles på papiret.

Tips

Grøtchipsen passer som en liten snacks med for eksempel pesto eller salsa, til suppe, salat eller rett og slett til et glass med godt drikke.

Fjordland logo

Dette trenger du

Byggrøt 1 porsjon

Byggrøt 1 porsjon

fjordland, 370 g

Aktuelt

  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Om Fjordland
  • Artikler

Fjordland

  • Kontakt oss
  • Kontaktskjema
  • Reklamasjon
  • Vil du jobbe hos oss?
  • Fjordlands mediebank
  • Presse

Proff og Bedrift

  • Fjordland Proff
  • Ajour
  • TINE Partner
Fjordland logo
PersonvernerklæringInformasjonskapslerÅpenhetsloven
Meld deg på vårt nyhetsbrevFjordland FacebookFjordland InstagramFjordland Youtube