Havregrøtlapper
Grøtlapper med Fjordland Havregrøt er utrolig enkelt å lage og passer fint til både frokost, i nisteboksen, til kaffe eller te med litt søtt på.
Porsjoner: 14
Ingredienser
- 1 pk Fjordland Havregrøt
- 1 stort egg
- Ca. 8 ss hvetemel
- ½ ts bakepulver
- ½ dl melk
- 2 ss Bremykt Original, smeltet
- 1 ss honning
- Stekes i litt Bremykt Original
Fremgangsmåte:
- Bland alle ingrediensene godt sammen.
- Ha ca. 1 ½ spiseskje røre per lapp, i en panne med litt smør på middels sterk varme. Snu lappene når de bobler litt på overflaten. Stek videre til de er gylne. Avkjøl.
Tips: Lappene passer perfekt i nisteboksen sammen med for eksempel ost, skinke, salami, eller syltetøy (has i en liten boks vedsiden av)
Lappene kan også fint serveres til salat eller ved siden av en varm suppetallerken.