
Havregrøtlapper
FjordlandGrøt30 minGrøtlapper med Fjordland Havregrøt er utrolig enkelt å lage og passer fint til både frokost, i matboksen, til kaffe eller te med litt søtt på.
Ingredienser
14 porsjoner
1 pk | Havregrøt 1 porsjon |
---|---|
1 ss | honning |
2 ss | Bremykt, smeltet |
½ dl | melk |
½ ts | bakepulver |
8 ss | hvetemel |
1 stort | egg |
Bremykt til steking |
Fremgangsmåte
- Bland alle ingrediensene godt sammen.
- Ha ca. 1 ½ spiseskje røre per lapp, i en panne med litt smør på middels sterk varme. Snu lappene når de bobler litt på overflaten. Stek videre til de er gylne. Avkjøl.
Tips
Lappene passer perfekt i matboksen sammen med for eksempel ost, skinke, salami, eller syltetøy (has i en liten boks vedsiden av). Lappene kan også fint serveres til salat eller ved siden av en varm suppetallerken.