
Havregrøtlapper
FjordlandGrøt30 minGrøtlapper med Fjordland Havregrøt er utrolig enkelt å lage og passer fint til både frokost, i matboksen, til kaffe eller te med litt søtt på.
Ingredienser
14 porsjoner
| 1 pk | Havregrøt 1 porsjon |
|---|---|
| 1 ss | honning |
| 2 ss | Bremykt, smeltet |
| ½ dl | melk |
| ½ ts | bakepulver |
| 8 ss | hvetemel |
| 1 stort | egg |
| Bremykt til steking |
Fremgangsmåte
- Bland alle ingrediensene godt sammen.
- Ha ca. 1 ½ spiseskje røre per lapp, i en panne med litt smør på middels sterk varme. Snu lappene når de bobler litt på overflaten. Stek videre til de er gylne. Avkjøl.
Tips
Lappene passer perfekt i matboksen sammen med for eksempel ost, skinke, salami, eller syltetøy (has i en liten boks vedsiden av). Lappene kan også fint serveres til salat eller ved siden av en varm suppetallerken.

