Havregrøtlapper

Grøtlapper med Fjordland Havregrøt er utrolig enkelt å lage og passer fint til både frokost, i nisteboksen, til kaffe eller te med litt søtt på.

Havregrøtlapper

Porsjoner: 14

Ingredienser
  • 1 pk Fjordland Havregrøt
  • 1 stort egg
  • Ca. 8 ss hvetemel
  • ½ ts bakepulver
  • ½ dl melk
  • 2 ss Bremykt Original, smeltet
  • 1 ss honning
  • Stekes i litt Bremykt Original
Fremgangsmåte:
  1. Bland alle ingrediensene godt sammen.
  2. Ha ca. 1 ½ spiseskje røre per lapp, i en panne med litt smør på middels sterk varme. Snu lappene når de bobler litt på overflaten. Stek videre til de er gylne. Avkjøl.

Tips: Lappene passer perfekt i nisteboksen sammen med for eksempel ost, skinke, salami, eller syltetøy (has i en liten boks vedsiden av)

Lappene kan også fint serveres til salat eller ved siden av en varm suppetallerken.

Produkter brukt i oppskriften: