‌
‌
‌
‌
‌
  1. Oppskrifter
  2. Hostgrot med sopp

Høstgrøt med sopp

Høstgrøt med sopp

FjordlandGrøt30 min

Fjordland Byggrøt har en mild smak med en myk konsistens og egner seg derfor svært godt til en høstgrøt, ala risotto.

Ingredienser

1 porsjon

Smør til steking
Litt salt og pepper
1 sshakket frisk timian
1 feddhvitløk
½ rødløki skiver
3 ssblandet sopp, i små terninger eller strimler
2 ssrevet parmesan
1 pkByggrøt 1 porsjon

Fremgangsmåte

  1. Varm opp grøten etter anvisning, rør inn parmesan.
  2. Stek sopp i en panne med litt smør, på sterk varme til det er gyllent.
  3. Tilsett løk og hvitløk, stek videre til løken så vidt er gjennomstekt.
  4. Fordel over grøten, dryss over timian og evt. litt ekstra revet parmesan.

Tips

Lag gjerne små munnfuller av høstgrøten til en litt annerledes tapas. Pynt med stekt sopp, rødløk og timian.

Fjordland logo

Dette trenger du

Byggrøt 1 porsjon

Byggrøt 1 porsjon

fjordland, 370 g

Aktuelt

  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Om Fjordland
  • Artikler

Fjordland

  • Kontakt oss
  • Kontaktskjema
  • Reklamasjon
  • Vil du jobbe hos oss?
  • Fjordlands mediebank
  • Presse

Proff og Bedrift

  • Fjordland Proff
  • Ajour
  • TINE Partner
Fjordland logo
PersonvernerklæringInformasjonskapslerÅpenhetsloven
Meld deg på vårt nyhetsbrevFjordland FacebookFjordland InstagramFjordland Youtube