KaramellKOS Frappé
KOSDesserter20 minIskaffe med karamellsmak - NAM! Se hvor enkelt det er!
Ingredienser
1 porsjon
1 beger | Karamellpudding med karamellsaus 2pk |
---|---|
3 ss | kaffe (helst espresso) |
1/2 dl | melk (H-melk anbefales) |
1 dl | knuste isbiter |
Fremgangsmåte
- Lag kaffen og la den stå til den er kald.
- Ha karamellpuddingen, melk, isbiter og kald kaffe i en blender. Juster kaffemengden etter smak.
- Ha noen isbiter i ett høyt glass. Hell frappéen over. Sprøyt pisket kremfløte på toppen av frappéen. Server med sugerør, hvis ønskelig.
- Det er ofte litt karamellsaus igjen i begeret, ha den på toppen av kremen.
Tips
Drikken kan også lages som en karamell-milkshake uten kaffe. Da passer den også godt til barn. Server KaramellKOS Frappé med sugerør eller med skjeer.