KOS Riskrem med krydret kirsebærsaus

Riskrem kan lages til på utallige måter. Her er en spennende vri med kirsebær som tilbehør.

KOS Riskrem med krydret kirsebærsaus

Porsjoner: 5

Ingredienser
  • 1 pk KOS Riskrem 675 gram
  • 1 glass hermetiske kirsebær (700 g inkl. lake)
  • 5 nellikspiker
  • 2 kanelstenger
  • 2 stk stjerneanis
  • 1 ts Maizena utrørt i 1 ss vann
Fremgangsmåte:
  1. Hell laken fra kirsebærene over i en liten kjele, tilsett krydderne. Kok opp og tilsett 1 ts Maizena utrørt i litt kaldt vann.
  2. Ta kjelen av platen, og la krydderet trekke i laken ca. 30–60 min, før du plukker ut krydderne og tilsetter bærene.
  3. Da er sausen klar og serveres lun ved siden av riskremen, gjerne med hakket mørk sjokolade på toppen. KOSen er servert!

Produkt brukt i oppskriften: