‌
‌
‌
‌
‌
  1. Oppskrifter
  2. Kos riskrem med krydret kirsebaersaus

KOS Riskrem med krydret kirsebærsaus

KOS Riskrem med krydret kirsebærsaus

KOSDesserter90 min

Riskrem kan lages til på utallige måter. Her er en spennende vri med kirsebær som tilbehør.

Ingredienser

4-5 porsjoner

1 pkRiskrem 4-5 porsjoner
1 glasshermetiske kirsebær (700 g inkl. lake)
1 tsMaizena utrørt i 1 ss vann
2 stkstjerneanis
2 stkkanelstenger
5 stknellikspiker

Fremgangsmåte

  1. Hell laken fra kirsebærene over i en liten kjele, tilsett krydderet. Kok opp og tilsett 1 ts Maizena utrørt i litt kaldt vann.
  2. Ta kjelen av platen, og la krydderet trekke i laken ca. 30–60 min, før du plukker ut krydderne og tilsetter bærene.
  3. Da er sausen klar og serveres lun ved siden av riskremen, gjerne med hakket mørk sjokolade på toppen. KOSen er servert!
Fjordland logo

Dette trenger du

Riskrem 4-5 porsjoner

Riskrem 4-5 porsjoner

kos, 675 g

Aktuelt

  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Om Fjordland
  • Artikler

Fjordland

  • Kontakt oss
  • Kontaktskjema
  • Reklamasjon
  • Vil du jobbe hos oss?
  • Fjordlands mediebank
  • Presse

Proff og Bedrift

  • Fjordland Proff
  • Ajour
  • TINE Partner
Fjordland logo
PersonvernerklæringInformasjonskapslerÅpenhetsloven
Meld deg på vårt nyhetsbrevFjordland FacebookFjordland InstagramFjordland Youtube