KOS Riskrem med krydret kirsebærsaus
Riskrem kan lages til på utallige måter. Her er en spennende vri med kirsebær som tilbehør.

Porsjoner: 5
Ingredienser
- 1 pk KOS Riskrem 675 gram
- 1 glass hermetiske kirsebær (700 g inkl. lake)
- 5 nellikspiker
- 2 kanelstenger
- 2 stk stjerneanis
- 1 ts Maizena utrørt i 1 ss vann
Fremgangsmåte:
- Hell laken fra kirsebærene over i en liten kjele, tilsett krydderne. Kok opp og tilsett 1 ts Maizena utrørt i litt kaldt vann.
- Ta kjelen av platen, og la krydderet trekke i laken ca. 30–60 min, før du plukker ut krydderne og tilsetter bærene.
- Da er sausen klar og serveres lun ved siden av riskremen, gjerne med hakket mørk sjokolade på toppen. KOSen er servert!