KOS Riskrem med krydret kirsebærsaus
KOSDesserter90 minRiskrem kan lages til på utallige måter. Her er en spennende vri med kirsebær som tilbehør.
Ingredienser
4-5 porsjoner
1 pk | Riskrem 4-5 porsjoner |
---|---|
1 glass | hermetiske kirsebær (700 g inkl. lake) |
1 ts | Maizena utrørt i 1 ss vann |
2 stk | stjerneanis |
2 stk | kanelstenger |
5 stk | nellikspiker |
Fremgangsmåte
- Hell laken fra kirsebærene over i en liten kjele, tilsett krydderet. Kok opp og tilsett 1 ts Maizena utrørt i litt kaldt vann.
- Ta kjelen av platen, og la krydderet trekke i laken ca. 30–60 min, før du plukker ut krydderne og tilsetter bærene.
- Da er sausen klar og serveres lun ved siden av riskremen, gjerne med hakket mørk sjokolade på toppen. KOSen er servert!