Luksusgrøt

En nydelig luksusdessert med risgrøt, rømmegrøt, ricotta, søt eplemos, nøtter og rosiner bør man unne seg og sine venner titt og ofte.

Luksusgrøt er en dessert med risgrøt, rømmegrøt, ricotta, søt eplemos, nøtter og rosiner.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 1 pk (460 g) Fjordland Risgrøt
  • 1 pk (350 g) Fjordland Rømmegrøt
  • 1 pk Ricotta
  • 4 ss eplemos med biter
  • 4 ss pistasjnøtter, grovhakkede
  • 4 ss rosiner
Fremgangsmåte:
  1. Bland sammen grøt og ricotta.
  2. Fordel på 4 skåler, legg på eplemos, dryss over nøtter og rosiner.

Tips: Pynt gjerne desserten med litt friske roser (usprøytet) eller frisk mynte. 

Produkter brukt i oppskriften: