Luksusgrøt
En nydelig luksusdessert med risgrøt, rømmegrøt, ricotta, søt eplemos, nøtter og rosiner bør man unne seg og sine venner titt og ofte.
![Luksusgrøt er en dessert med risgrøt, rømmegrøt, ricotta, søt eplemos, nøtter og rosiner.](/oppskrifter/luksusgrot/_/image/d4da29fd-631b-4334-8400-86c3e53cb8cd:648a3fee50f7b4706c11265cd72c926f44aeb8f0/block-160-90/luksusgr%C3%B8t.jpg?quality=80)
Porsjoner: 4
Ingredienser
- 1 pk (460 g) Fjordland Risgrøt
- 1 pk (350 g) Fjordland Rømmegrøt
- 1 pk Ricotta
- 4 ss eplemos med biter
- 4 ss pistasjnøtter, grovhakkede
- 4 ss rosiner
Fremgangsmåte:
- Bland sammen grøt og ricotta.
- Fordel på 4 skåler, legg på eplemos, dryss over nøtter og rosiner.
Tips: Pynt gjerne desserten med litt friske roser (usprøytet) eller frisk mynte.