Luksusgrøt
FjordlandGrøt30 minEn nydelig luksusdessert med risgrøt, rømmegrøt, ricotta, søt eplemos, nøtter og rosiner bør man unne seg og sine venner titt og ofte.
Ingredienser
4 porsjoner
1 pk | Rømmegrøt 1 porsjon |
---|---|
1 pk | Risgrøt 1 porsjon |
1 pk | Ricotta |
4 ss | rosiner |
4 ss | pistasjnøtter, grovhakkede |
4 ss | eplemos med biter |
Fremgangsmåte
- Bland sammen grøt og ricotta.
- Fordel på 4 skåler, legg på eplemos, dryss over nøtter og rosiner.
Dette trenger du
Rømmegrøt 1 porsjon
fjordland, 350 g
Risgrøt 1 porsjon
fjordland, 460 g
Tips
Pynt gjerne desserten med litt friske roser (usprøytet) eller frisk mynte.